Harrasteryhmien ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kaudelle 2024-2025

 

Kauden 2024-2025 aikataulu noudattelee pääosin kauden 2023-2024 aikataulua. Tarkka aikataulu julkaistaan myöhemmin kun luistelijamäärä on tiedossa ja tilavaraukset on vahvistettu. 

 

Tutustu seuraaviin tietoihin ennen ilmoittautumista:

Valmennussääntö 

Seuran viralliset säännöt 

Kauden 2024-2025 maksut 

Kauden 2023-20254ryhmät 

 

Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 10.4.2023!

Toivotamme myös uudet luistelijat tervetulleiksi seuraan. Seuraan pyrkivien uusien luistelijoiden pyydetään ennen ilmoittautumista ottamaan yhteyttä puheenjohtaja(a)kels.fi tai kaisa(a)kels.fi

Ilmoittautuminen harrasteryhmiin kaudelle 2024-2025

Täyttämällä alla olevan ilmoituslomakkeen luistelija hakee Keravan Luistinseuran jäsenyyttä ja oikeutta osallistua seuran harjoituksiin. 

Jäsenrekisterin tietoja käsitellään ja tallennetaan Keravan Luistinseuran Tietosuoja-käytänteen mukaisesti.
Tutustu tietosuoja-käytänteeseen: https://kels.seura.info/seura/tietosuoja/

Seuran säännöt: https://kels.seura.info/seura/seuran-saannot/

Valmennussääntö: https://kels.seura.info/seura/valmennussaanto/

Ilmoittautuessaan kaudelle luistelija/luistelijan perhe sitoutuu noudattamaan valmennussääntöä.

 

Punaisella tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia täyttää. 

*
*
*
*
*
*

Valokuvauksesta: julkaisulupa seuran nettisivuilla tarkoittaa, että luistelijan ryhmästä otettu ryhmäkuva sekä luistelijan profiilikuva julkaistaan seuran nettisivuilla. Luistelijat, joilla on kuvan julkaisukielto, eivät voi osallistua seuran ryhmäkuvauksiin.

Luistelijan tiedot:

*
*
*
*
*
*
*
*

Huoltajan tiedot

Anna tähän huoltajan tiedot. Huoltaja toimii laskutusyhteyshenkilönä. 

*
*
*
*

Seuran jäsenrekisteriä pidetään yllä seuran kotisivuilla. Jäsenrekisteri on suojattu ja sijoitettu sellaiseen paikkaan, ettei asiaankuulumattomilla henkilöillä tai tahoilla ole sinne pääsyä. Jokaisella rekisteröidyllä henkilöllä (luistelija / alle 18-vuotiaan luistelijan huoltajat / muut seuran jäsenet) tulee olla henkilökohtainen tunnus jäsensivulle, jota kautta mm. omat rekisteritiedot on mahdollista tarkastaa ja päivittää. Tunnuksen luonti edellyttää henkilökohtaista sähköpostiosoitetta, joten esim. huoltajalla ja luistelijalla ei voi olla sama sähköpostiosoite. Yli 15-vuotiaille jäsenille lähetetään kaikki seuraa ja luistelijan omaa jäsenyyttä koskeva viestintä. 

Kotisivut / jäsensivut ovat seuran pääasiallinen tiedotuskanava. Lisäksi seura tiedottaa ja pitää yhteyttä jäseniinsä sähköpostitse jäsenrekisteriin ilmoitettuja sähköpostiosoitteita käyttäen.

*
*

Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton (STLL)  jäsenseurassa luistelevalla tulee olla joko harrastaja- tai kilpailupassi. Passeihin suositellaan yhdistettäväksi Pohjola Sporttiturva -vakuutus. Mikäli luistelijalla on oma tapaturmavakuutus, on varmistettava että siinä on urheilutapaturmakorvaavuusehto.  Luistelupassin ostamalla urheilija tai toimihenkilö sitoutuu noudattamaan Suomen Taitoluisteluliiton kilpailu- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta.

Lisätietoa passeista STLL sivuilta: TÄSTÄ LINKISTÄ

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.