Juhannus viikon jäät

1.6.2024

Hei,

 

Saimme eilen tietoomme, että Keravan harkkahalli joudutaan sulkemaan huoltotöiden vuoksi jo 15.6.2024. Tämä tarkoittaa sitä, että jouduimme pikaisella aikataululla etsimään juhannusviikolle korvaavia jäitä muualta. Onneksemme saimme jäävuorot Tuusulasta, joten viikolla 25 (17. – 20.6.) kaikki harjoitukset järjestetään Tuusulan urheilukeskuksessa Hyrylän 1-hallissa.

 

Pahoittelemme tätä meistä riippumattomista syistä tullutta muutosta viimeisen viikon harjoituksiin. Suosittelemme, että rohkeasti järjestelette kimppakyytejä treeneihin tai nautitte kauniista säästä pyöräillen Hyrylään.

 

Uusi harjoitusaikataulu on päivitetty seuran internetsivuille kohtaan harjoitusaikataulut, joten tarkistattehan oman aikataulunne sieltä. Pyrimme pitämään aikataulun mahdollisimman samanlaisena kuin se oli alun perin tarkoitus olla.

 

Hyrylän 1-halli sijaitsee Tuusulan urheilukeskuksessa osoitteessa Kilpailukuja 7, 04300 Tuusula. 1-halli on ns. kunnan jäähalli ja sijaitsee jalkapallokentän (tekonurmi) vieressä. Urheilukeskuksessa on loistavat ulkoilumaastot sekä uimaranta, jossa voi hyvin viettää aikaa lapsenne harjoitusten ajan.

 

Kiitos kaikille ymmärryksestä ja yhteistyöstä tämän viime hetken muutoksen vuoksi!

 

Aurinkoisin terveisin,

Jyrki Heinonen

Puheenjohtaja