LUISTELUKOULUOHJAAJAKSI?

29.4.2022


Oletko kiinnostunut toimimaan luistelukouluohjaajana?

KeLS tarvitsee lisää luistelukouluohjaajia ja on valmis kustantamaan luistelukouluohjaajakoulutuksesta  osion #1  1-3 ohjaajaksi haluavalle. Koulutettavan odotetaan sitoutuvan toimimaan seurassamme ohjaajana vähintään parin kauden ajan. Myös jatkokoulutukset ovat mahdollisia.

 

Tutustu ohjaajakoulutukseen tarkemmin täällä:

Taitoluisteluohjaajan koulutus (TOK) - Suomen Taitoluisteluliitto ry (stll.fi)

 

Seura kustantaa liiton järjestämän koulutuksen osallistumismaksun, mutta matkat ja mahdolliset majoitukset koulutuspaikalla jäävät koulutettavan vastuulle. Seuraava luistelukouluohjaajan #1-koulutus järjestetään 13.8.22 Vierumäellä.

Mahdollisuus on tarkoitettu ensisijaisesti KeLS:n jäsenille. Ikärajasuositus on 15 vuotta.

Hakijoilta odotamme reipasta ja oma-aloitteista otetta sekä rohkeutta toimia lasten kanssa sekä uskallusta kommunioida myös lasten vanhempien kanssa.

Koulutettavat henkilöt valitsee seuran johtokunta hakemusten perusteella yhdessä vastuuvalmentajien (Piitu ja Kaisa) kanssa. Mikäli sopivia hakijoita ei löydy, seuralla on oikeus jättää koulutusmahdollisuus toteuttamatta.

Mikäli olet kiinnostunut luistelukoulun ohjaamisesta, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin 4.5.2022 mennessä osoitteeseen puheenjohtaja@kels.fi . Miksi juuri sinä olisit hyvä luistelukouluohjaaja?