Tervetuloa kotisivuillemme!

Ajankohtaista

Seuran omat testirekisterit on päivitetty koskien ensi kautta 2016-2017 ja lisäykset tehty nyt olleiden valintakisojen tulosten mukaan. Rekisterit löytyvät jäsensivuilta kohdasta luisteluryhmät- yksinluistelu - testit Jos testielementtejä ei näy kaikkia uudessa rekisterissä on ne suoritettu jo aiemmin ja löytyvät aikaisemmista rekistereistä. Luettehan huolella myös testehin liittyvät tekstiosion niin on tiedossa mitä testejä kukakin mihinkäkin kisoihin tarvitsee Tarkistattehan, että passeihin merkitään aina tiedot suoritetuista elementeistä ja että rekisterissä olevat tiedot on myös passeihin merkittyinä. Epäselvissä tilanteissa, ota yhteys Piaan !
Lauantaina ei ole millään ryhmällä harjoituksia koska seura järjestää taitoluistelukilpailut. Tervetuloa katsomaan 7-21 välisenä aikana. Tapahtuma on maksuton.
Torstaina on tähtisarjojen ohjelmakatselukset. Linkki aikatauluun. Baletti ja muiden ryhmien jääharjoitukset peruttu. Ensimmäisen ryhmän luistelijat paikalle klo 14 maalla tapahtuvaa veryttelyä varten. Muut n. 1h ennen oman ryhmän alkua.
Harjoitusaikatauluihin pääsee nyt suoraan etusivulta.