ILMOITTAUTUMINEN Taitoluistelukouluun

Vallitsevista kokoontumisrajoituksista johtuen emme voi tällä hetkellä ottaa lisää ilmoittautumisia / osallistujia taitoluistelukouluumme. Pahoittelemme tilannetta! Avaamme lisäpaikkoja heti, kun kokoontumisrajoitukset lieventyvät.

Tervetuloa Taitoluistelukouluun!

HUOM!!! Helmikuun ajan luistelukoulu pidetään Keravan II-hallissa PERJANTAISIN  kello 17.00 - 17.45

KeLS:n TAITOLUISTELUKOULU alkaa 12.1.2021!

Taitoluistelukoulu on tarkoitettu 4 - 14 vuotiaille tytöille ja pojille.

Taitoluistelukouluun osallistuvien tulee pysyä luistimilla pystyssä ja liikkua niillä auttavasti ilman tukea sekä pystyä nousemaan itsenäisesti ylös mahdollisen kaatumisen jälkeen. Muita taitoja opettelemme yhdessä koulutettujen ohjaajien kanssa!

Aikataulu:

Taitoluistelukoulu on aina

Tiistaisin klo 17:15 - 18:00, Keravan jäähalli 1, alkaen 12.1.2021.

Mukaan voi tulla myös kauden aikana.

Kalenterit löytyvät: https://kels.seura.info/luistelukoulu-taidon-oppiminen/luistelukoulun-kalenteri/

Lisätietoja: luistelukoulu@kels.fi

Taitoluistelukoulussa voi käydä kerran kokeilemassa ennen kauteen sitoutumista.

Ilmoittautuminen koskee kevätkautta.

Kevätkauden maksu on 140 € / 1 krt viikko sisältäen 17,5 € jäsenmaksun (kevätkauden osuus) sekä Suomen Taitoluisteluliiton (STLL) kautta tulevan luistelukouluvakuutuksen. Tarkistamme hintaa, mikäli emme koronarajoitusten vuoksi pääse aloittamaan 12.1.21.