Ilmoittautuminen Harraste-ryhmään

ILMOITTAUTUMINEN HARRASTE-RYHMÄÄN KAUDELLE 2018-2019

Täyttämällä alla olevan ilmoituslomakkeen luistelija hakee Keravan Luistinseuran jäsenyyttä ja oikeutta osallistua seuran harjoitusryhmiin

Anna tähän huoltajan tiedot mikäli luistelija on alle 18-vuotias.
Anna huoltajan tietojen yhteydessä se sähköpostiosoite johon laskut lähetetään.

Seuran jäsenrekisteriä pidetään yllä seuran kotisivuilla. Jäsenrekisteri on suojattu ja sijoitettu sellaiseen paikkaan, ettei asiaankuulumattomilla henkilöillä tai tahoilla ole sinne pääsyä. Jokaisella rekisteröidyllä henkilöllä (luistelija / alle 18-vuotiaan luistelijan huoltajat / muut seuran jäsenet) tulee olla henkilökohtainen tunnus jäsensivulle, jota kautta mm. omat rekisteritiedot on mahdollista tarkastaa ja päivittää. Tunnuksen luonti edellyttää henkilökohtaista sähköpostiosoitetta, joten esim. huoltajalla ja luistelijalla ei voi olla sama sähköpostiosoite.

Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton, STLL:n, jäsenseurassa luistelevalla tulee olla joko harrastaja- tai kilpailulisenssi, joka sisältää neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Taitoluistelu-lehden. Lisensseihin on mahdollista yhdistää Pohjolan tapaturmavakuutus, Sporttiturva.

Lisenssin voi lunastaa kaudelle 2018-2019 alkaen 1.7.2018
Lisenssi tulee olla hankittuna ja sen tiedot ilmoitettuna KeLS:lle ennen ensimmäistä harjoituskertaa.

Lisätietoa lisensseistä STLL sivuilta: TÄSTÄ LINKISTÄ