Ilmoittautuminen Aikuisryhmään

ILMOITTAUTUMINEN AIKUISRYHMÄÄN KAUDELLE 2019-2020

Täyttämällä alla olevan ilmoituslomakkeen luistelija hakee Keravan Luistinseuran jäsenyyttä ja oikeutta osallistua seuran harjoitusryhmiin

Jäsenrekisterin tietoja käsitellään ja tallennetaan Keravan Luistinseuran Tietosuoja-käytänteen mukaisesti.
Tutustu tietosuoja-käytänteeseen: https://kels.seura.info/seura/tietosuoja/

Seuran säännöt löytyvät: https://kels.seura.info/seura/seuran-saannot/

*
*
*
*

Luistelijan tiedot:

*
*
*
*
*
*
*

Huoltajan tiedot

Anna tähän huoltajan tiedot mikäli luistelija on alle 18-vuotias.
Anna huoltajan tietojen yhteydessä se sähköpostiosoite johon laskut lähetetään. 
 

*

Seuran jäsenrekisteriä pidetään yllä seuran kotisivuilla. Jäsenrekisteri on suojattu ja sijoitettu sellaiseen paikkaan, ettei asiaankuulumattomilla henkilöillä tai tahoilla ole sinne pääsyä. Jokaisella rekisteröidyllä henkilöllä (luistelija / alle 18-vuotiaan luistelijan huoltajat / muut seuran jäsenet) tulee olla henkilökohtainen tunnus jäsensivulle, jota kautta mm. omat rekisteritiedot on mahdollista tarkastaa ja päivittää. Tunnuksen luonti edellyttää henkilökohtaista sähköpostiosoitetta, joten esim. huoltajalla ja luistelijalla ei voi olla sama sähköpostiosoite.

Kotisivut / jäsensivut ovat seuran pääasiallinen tiedotuskanava. Lisäksi seura tiedottaa ja pitää yhteyttä jäseniinsä sähköpostitse jäsenrekisteriin ilmoitettuja sähköpostiosoitteita käyttäen.

*
*

Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton (STLL)  jäsenseurassa luistelevalla tulee olla joko harrastaja- tai kilpailupassi. Passeihin suositellaan yhdistettäväksi Pohjola Sporttiturva -vakuutus. Mikäli luistelijalla on oma tapaturmavakuutus, on varmistettava että siinä on urheilutapaturmakorvaavuusehto.  Luistelupassin ostamalla urheilija tai toimihenkilö sitoutuu noudattamaan Suomen Taitoluisteluliiton kilpailu- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta. . 

Passin voi lunastaa kaudelle 2019-2020 alkaen 4.6.2019 
Passi tulee olla hankittuna ja sen tiedot ilmoitettuna KeLS:lle ennen ensimmäistä harjoituskertaa. 

Lisätietoa lisensseistä STLL sivuilta: TÄSTÄ LINKISTÄ

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.