ILMOITTAUTUMINEN LUISTELUKOULU JA HARRASTERYHMÄ

Tervetuloa Luistelukouluun!

KeLS:n LUISTELUKOULU ja HARRASTERYHMÄ alkavat viikolla 35

tiistai 30.8.2022 ja lauantai 3.9.2022!

Luistelukoulu on tarkoitettu yli 3 vuotiaille tytöille ja pojille.

Luistekoulussa ei arvitse osata luistella. Luistelun alkeet opettelemme yhdessä tunneilla. Paikalla on runsaasti ohjaajia ja apuja pitämässä pieniä luistelijoiden alkuja pystyssä.

Harrasteryhmä on tarkoitettu 10-15 vuotiaille tytöille ja pojille

Harrasteryhmään osallistuvien tulee pysyä luistimilla pystyssä ja liikkua niillä auttavasti ilman tukea sekä pystyä nousemaan itsenäisesti ylös mahdollisen kaatumisen jälkeen. Muita taitoja opettelemme yhdessä koulutettujen ohjaajien kanssa!

Alustava aikataulu:

Luistelukoulu

Tiistaisin klo 17:15 - 18:00, Keravan jäähalli 1, alkaen 30.8.2022.

Lauantaisin klo 10:15-11. Keravan jäähalli 1, alkaen 3.9.2022

Luistelukoulussa on mahdollisuus valita 1-2 krt/vko

Harrasteryhmä

Tiistaisin klo 17:15-18:00, Keravan jäähalli 1, alkaen 30.8.2022

(2 x vk harjoittelevat, toinen kerta lauantai klo 10.15-11.00, Keravan jäähalli)

Lisätietoja: luistelukoulu@kels.fi

Luistelukoulussa ja harrasteryhmässä voi käydä maksutta kerran kokeilemassa ennen kauteen sitoutumista.

Ilmoittautuminen koskee syyskautta.

Syyskauden maksu on 130 € / 1 krt viikko sisältäen 35€ jäsenmaksun tai 190€ /2 krt viikossa sisältäen 35 €  jäsenmaksun sekä Suomen Taitoluisteluliiton (STLL) kautta tulevan luistelukouluvakuutuksen.

ILMOITTAUTUMINEN LUISTELUKOULUUN JA HARRASTERYHMÄÄN, syksy 2022

Täyttämällä alla olevan ilmoittautumislomakkeen luistelija hakee Keravan Luistinseuran jäsenyyttä ja oikeutta osallistua seuran luistelukoulutoimintaan.

Anna tähän huoltajan tiedot. Huoltaja toimii laskutusyhteyshenkilönä.

Seuran jäsenrekisteriä pidetään yllä seuran kotisivuilla. Jäsenrekisteri on suojattu ja sijoitettu sellaiseen paikkaan, ettei asiaankuulumattomilla henkilöillä tai tahoilla ole sinne pääsyä.

Ilmoittautumislomakkeista kootaan jäsenrekisteri ja seura vakuuttaa kaikki alle 12-vuotiaat luistelukoululaiset.

Täten ilmoitan lapseni valitsemaani luisteluryhmään ja Keravan Luistinseuran jäseneksi.