Kesä 2022

Keravan Luistinseura, KeLS järjestää heinäkuun lopulla uuden kauden aloitukseen ylimääräisen  harjoittelujakson viikolle 30, 25.7.-29.7.2022.

5 päivää, sisältää 5 jäätä, 5 oheista, 5 ohjattua jälkilämmittelyä
Valmentajina Piitu ja Kaisa
Hinta 215 €
Ilmoittautumiset 15.7.2022 mennessä

AIKATAULU
10.45 Oheiset
12.00 Jääharjoitus
13.15 Jälkilämmöt

Jäille voidaan ottaa myös seuran ulkopuolisia luistelijoita, mikäli ryhmiin jää tilaa.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä kuitenkin siten, että KeLS:n omilla kilpailevilla luistelijoilla on etuoikeus jäille osallistumiseen.

ILMOITTAUTUMINEN JA PERUUTUSEHDOT

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita ilmoittautumisia voidaan huomioida vain mikäli ryhmissä on tilaa.

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Seuran jäsenien kaikki kauden harjoitusmaksut pitää olla hoidettuina jotta kesäjäille voi osallistua.

Peruutuksista peritään 25 euroa toimistokulua.

Peruutukset 48h-14vrk ennen jäiden alkua, peritään hinnasta 50%.

Myöhemmin kuin 48h ennen jäiden alkua peruutetusta veloitetaan koko viikon jäiden hinta. Lääkärintodistuksella voidaan perua tehoviikon harjoitukset toimistokululla.

KeLS pidättää oikeuden perua jäät, mikäli osallistujia ei ilmoittaudu riittävästi.

Vakuutukset

Jokaisella luistelijalla pitää olla voimassa riittävä tapaturmavakuutus joko oman vakuutusyhtiön kautta tai esim. STLL:n kilpailulisenssi, joka sisältää vakuutuksen.

Muuta

Seura ei järjestä mitään harjoitusten ulkopuolista toimintaa eikä ole vastuussa osallistujista harjoitusten ulkopuolella. Seura ei järjestä ruokailua.

Lisätiedotsannamaaria.piippo@gmail.com

Ilmoittautuminen viikko 30, 25.-29.7.2022: