Kesä 2021

Keravan Luistinseura, KeLS järjestää heinäkuun lopulla uuden kauden aloitukseen ylimääräisen  harjoittelujakson kaikille seuran luistelijoille kehitysryhmistä alkaen vk 30, 26.7.-30.7.

Jäille voidaan ottaa myös seuran ulkopuolisia luistelijoita, mikäli ryhmiin jää tilaa.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä kuitenkin siten, että KeLS:n omilla luistelijoilla on etuoikeus jäille osallistumiseen.

Harjoitusryhmiä tulee olemaan kaksi, alustavasti jako on tähtisarjojen kilpailijat ja ISU -sarjojen kilpailijat. SilmuA harjoittelee tähtisarjaisten kanssa samassa ryhmässä.

Mikäli jäät joudutaan koronasta johtuvista rajoituksista johtuen perumaan, ei siitä aiheudu ilmoittautuneille kuluja.

Lisätiedot: info@kels.fi

VIIKKO 30 / 26.7.-30.7.2021

Luistelijat jaetaan kahteen eri ryhmään:

Ryhmä 1:Tähdet, timantit, kehitysryhmäläiset, Tähtisarjat, Silmu A1 jääharjoitus + oheinen / pvä
Ryhmä 2:ISU-sarjat poislukien Silmu-A1 jääharjoitus + oheinen / pvä

AIKATAULU:

Vahvistetaan viimeistään viikolla 29, ilmoittautumisten mukaan.

Valmentajina harjoituksissa toimivat Piitu ja Kaisa.

HINNAT:

Ryhmä 1 & 2: 150 € / vko.

ILMOITTAUTUMINEN JA PERUUTUSEHDOT

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita ilmoittautumisia voidaan huomioida vain mikäli ryhmissä on tilaa. Keravan Luistinseura varaa omille luistelijoilleen etuoikeuden osallistumiseen.

Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Ilmoittautuminen päättyy 30.6.2021

Peruutusehdot:

HUOM! Mikäli heinäkuun jäät peruuntuvat koronasta johtuen, emme peri ilmoittautuneilta mitään kuluja.

Peruutuksista peritään 25 euroa toimistokulua.

Peruutukset 48h-14vrk ennen 26.7.2021 jäiden alkua, peritään hinnasta 50%.

Myöhemmin kuin 48h ennen 26.7.2021 jäiden alkua peruutetusta veloitetaan koko viikon jäiden hinta. Lääkärintodistuksella voidaan perua heinäkuun harjoitukset toimistokululla.

Vakuutukset

Jokaisella luistelijalla tulee olla voimassa oleva kilpailu- tai harrastajapassi. Omalla vakuutusturvalla luistelevan pitää passin lisäksi varmistaa oman vakuutuksen kattavuus ja voimassaolo.

Muuta

Seura ei järjestä mitään harjoitusten ulkopuolista toimintaa eikä ole vastuussa osallistujista harjoitusten ulkopuolella. Seura ei järjestä ruokailua.

* * * * * * * *

Ilmoittautuminen viikko 30, 26.7.-30.7.2021:

KeLS järjestää kesäkuussa harjoittelujakson kaikille luistelijoille kehitysryhmistä alkaen. Jäille ovat tervetulleita myös seuran ulkopuoliset luistelijat.

Lisätiedot: info@kels.fi