Kesä 2019

Kesälle 2019 KeLS on tarjolla kaksi kesäharjoittelujaksoa.
Molemmat pidetään Keravalla harjoitushallissa.

Ajankohdat ovat:

Kesäkuussa 10.-20.6. ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT ALLA

Heinäkuussa 22. - 28.7.

Heinäkuun jäistä lisätietoja tulossa piakkoin.

KESÄKUUN HARJOITUKSET

KeLS järjestää kesäkuussa viikoilla 24 ja 25 Kerava 2 hallissa harjoitusjäitä seuraavasti.

Luistelijat jaetaan kahteen eri ryhmään:

Ryhmä 1: ISU poislukien Silmu-A 3 x jää/päivä + oheisharjoitukset

Ryhmä 2: Silmu-A ja kaikki tähtisarjat 2 x jää/päivä + oheisharjoitukset

VK 24 10.-14.6. ma-pe 12-17

VK 25 17.-20.6. ma-to 12-17

Tarkempi aikataulu varmistuu lähempänä ajankohtaa.

Valmentajina harjoituksissa toimivat Piitu ja Kaisa. Lisäksi Neea pystyy tekemään luistelijoiden uusia ohjelmia ja ohjelmien muutoksia.

HINNAT

Hintoihin saattaa tulla muutoksia mikäli luistelijoita ilmoittautuu enemmän kuin arvioitu.

Ryhmä 1 (14 paikkaa): vko 24 300€, vko 25 245€

Ryhmä 2 (20 paikkaa): vko 24 240€, vko 25 200€

Seuran ulkopuoliset luistelijat +10%

ILMOITTAUTUMINEN JA PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautumisaika päättyy 19.4. klo 19:00.
Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita ilmoittautumisia voidaan huomioida vain mikäli ryhmissä on tilaa. Keravan Luistinseura varaa omille luistelijoilleen etuoikeuden osallistumiseen.

Kesäkuun jäiden ilmoittautumiset ovat sitovia. Seuran jäsenien kaikki kauden harjoitusmaksut pitää olla hoidettuina jotta kesäjäille voi osallistua.

Peruutusehdot:

Peruutuksista peritään 25 euroa toimistokulua.

Peruutukset 48h-14vrk ennen kesäkuun jäiden alkua, peritään hinnasta 50%.

Myöhemmin kuin 48h ennen kesäkuun jäiden alkua peruutetusta veloitetaan koko kesäkuun jäiden hinta. Lääkärintodistuksella voidaan perua kesäkuun harjoitukset toimistokululla.

Vakuutukset

Jokaisella luistelijalla pitää olla voimassa riittävä tapaturmavakuutus joko oman vakuutusyhtiön kautta tai esim. STLL:n kilpailulisenssi, joka sisältää vakuutuksen.

Muuta

Seura ei järjestä mitään harjoitusten ulkopuolista toimintaa eikä ole vastuussa osallistujista harjoitusten ulkopuolella. Seura ei järjestä ruokailua.