Kilpapolku ilmoittautuminen

Kilpapolku kattaa KeLS:n valmennusryhmien sisällä olevat seuraavat kilpasarjat:

• Tintit
  • Minit
  • Silmut A ja B
  • Aluesarjat: Aluesilmut, Aluedebytantit, Aluenoviisit, Aluejuniorit
  • Debytantit
  • Kansalliset sarjat: Noviisit, Juniorit, Seniorit
  • SM-sarjat: SM-noviisit, SM-juniorit, SM-seniorit

Valmennus jakaa luistelijat valmennusryhmiin

Merkitse ilmoittautumiseen se ryhmä minkä olette valmennuksen kanssa sopineet ensi kauden kilpailusarjaksi.
Testijärjestelmän piiriin (silmut, debytantit, kansalliset - ja SM-sarjat) kuuluvien sarjojen luistelijoiden tulee merkitä onko ko. sarjaan vaadittavat testit suoritettu.

Valmennussääntö koskee kaikkia ryhmiä. Valmennussäännössä on kuvattu irtisanomis- ja maksuehdot. Tutustu valmennussääntöön TÄSTÄ LINKISTÄ.

Yli 15-vuotiaille jäsenille lähetetään kaikki seuraa ja luistelijan omaa jäsenyyttä koskeva viestintä.

Ilmoittautumisessa punaisella tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia täyttää.

Valokuvauksesta: julkaisulupa seuran nettisivuilla tarkoittaa, että luistelijan ryhmästä otettu ryhmäkuva sekä luistelijan profiilikuva julkaistaan seuran nettisivuilla. Luistelijat, joilla on kuvan julkaisukielto, eivät voi osallistua seuran ryhmäkuvauksiin.

ILMOITTAUTUMINEN KILPAPOLUN RYHMIIN

Täyttämällä alla olevan ilmoituslomakkeen luistelija hakee Keravan Luistinseuran jäsenyyttä ja oikeutta osallistua seuran valmennusryhmiin.

Valmennussääntö löytyy: https://kels.seura.info/seura/valmennussaanto/

Anna tähän alle 18-vuotiaan luistelijan huoltajan tiedot. Jos luistelija on täysi-ikäinen, anna tähän laskutusyhteyshenkilön tiedot mikäli se on eri kuin luistelija.

Seuran jäsenrekisteriä pidetään yllä seuran kotisivuilla. Jäsenrekisteri on suojattu ja sijoitettu sellaiseen paikkaan, ettei asiaankuulumattomilla henkilöillä tai tahoilla ole sinne pääsyä. Jokaisella rekisteröidyllä henkilöllä (luistelija / alle 18-vuotiaan luistelijan huoltajat / muut seuran jäsenet) tulee olla henkilökohtainen tunnus jäsensivulle, jota kautta mm. omat rekisteritiedot on mahdollista tarkastaa ja päivittää. Tunnuksen luonti edellyttää henkilökohtaista sähköpostiosoitetta, joten esim. huoltajalla ja luistelijalla ei voi olla sama sähköpostiosoite.

Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton (STLL)  jäsenseurassa luistelevalla tulee olla joko harrastaja- tai kilpailupassi. Passeihin suositellaan yhdistettäväksi Pohjola Sporttiturva -vakuutus. Mikäli luistelijalla on oma tapaturmavakuutus, on varmistettava että siinä on urheilutapaturmakorvaavuusehto.  Luistelupassin ostamalla urheilija tai toimihenkilö sitoutuu noudattamaan Suomen Taitoluisteluliiton kilpailu- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta.

Kilpailupassin voi lunastaa kaudelle 2019-2020 alkaen 4.6.2019
Passi tulee olla hankittuna ja sen tiedot ilmoitettuna KeLS:lle ennen ensimmäistä harjoituskertaa.

Lisätietoa passesita STLL sivuilta: TÄSTÄ LINKISTÄ