Harrastuspolku ilmoittautuminen

Harrastuspolku kattaa KeLS:n valmennusryhmien harrasteryhmät. Merkitse ilmoittautumiseen se ryhmä, johon luistelija on edellisellä kaudella kuulunut ja jossa tämä jatkaa myös kaudella 2019-20. Jos valmentajan kanssa on sovittu muu ryhmä, valitse tämä uusi ryhmä.

Harrastuspolkuun kuuluvat seuraavat ryhmät:

• Taitajat
  • Kilpataitajat
  • Säihke

Valmennussääntö koskee kaikkia ryhmiä. Valmennussäännössä on kuvattu irtisanomis- ja maksuehdot. Tutustu valmennussääntöön TÄSTÄ LINKISTÄ.

Yli 15-vuotiaille jäsenille lähetetään kaikki seuraa ja luistelijan omaa jäsenyyttä koskeva viestintä.

Ilmoittautumisessa punaisella tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia täyttää.

Valokuvauksesta: julkaisulupa seuran nettisivuilla tarkoittaa, että luistelijan ryhmästä otettu ryhmäkuva sekä luistelijan profiilikuva julkaistaan seuran nettisivuilla. Luistelijat, joilla on kuvan julkaisukielto, eivät voi osallistua seuran ryhmäkuvauksiin.

ILMOITTAUTUMINEN HARRASTEPOLUN RYHMIIN

Täyttämällä alla olevan ilmoituslomakkeen luistelija hakee Keravan Luistinseuran jäsenyyttä ja oikeutta osallistua seuran valmennusryhmiin.

Valmennussääntö löytyy: https://kels.seura.info/seura/valmennussaanto/

Anna tähän huoltajan tiedot. Huoltaja toimii laskutusyhteyshenkilönä.

Seuran jäsenrekisteriä pidetään yllä seuran kotisivuilla. Jäsenrekisteri on suojattu ja sijoitettu sellaiseen paikkaan, ettei asiaankuulumattomilla henkilöillä tai tahoilla ole sinne pääsyä. Jokaisella rekisteröidyllä henkilöllä (luistelija / alle 18-vuotiaan luistelijan huoltajat / muut seuran jäsenet) tulee olla henkilökohtainen tunnus jäsensivulle, jota kautta mm. omat rekisteritiedot on mahdollista tarkastaa ja päivittää. Tunnuksen luonti edellyttää henkilökohtaista sähköpostiosoitetta, joten esim. huoltajalla ja luistelijalla ei voi olla sama sähköpostiosoite.

Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton (STLL)  jäsenseurassa luistelevalla tulee olla joko harrastaja- tai kilpailupassi. Passeihin suositellaan yhdistettäväksi Pohjola Sporttiturva -vakuutus. Mikäli luistelijalla on oma tapaturmavakuutus, on varmistettava että siinä on urheilutapaturmakorvaavuusehto.  Luistelupassin ostamalla urheilija tai toimihenkilö sitoutuu noudattamaan Suomen Taitoluisteluliiton kilpailu- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta.

Passin voi lunastaa kaudelle 2019-2020 alkaen 4.6.2019
Passi tulee olla hankittuna ja sen tiedot ilmoitettuna KeLS:lle ennen ensimmäistä harjoituskertaa.

Lisätietoa passeista STLL sivuilta: TÄSTÄ LINKISTÄ