Alkupolku ilmoittautuminen

Alkupolku ilmoittautuminen

 

KeLS:n ulkopuolelta tulevien uusien luistelijoiden pyydetään ottamaan ensin yhteyttä: puheenjohtaja(a)kels.fi .

Alkupolku kattaa KeLS:n valmennusryhmien alkuryhmät. Merkitse ilmoittautumiseen se ryhmä, johon luistelija on edellisellä kaudella kuulunut ja jossa tämä jatkaa myös kaudella 2020-21. Jos valmentajan kanssa on sovittu muu ryhmä, valitse tämä uusi ryhmä.

Alkupolkuun kuuluvat seuraavat ryhmät: 

  • Tähdet (2 jääharjoitusta, yhdet oheiset)
  • Timantit (3 jääharjoitusta, kahdet oheiset)

Valmennussääntö koskee kaikkia ryhmiä, valmennussäännössä on kuvattu irtisanomisehdot ja maksuehdot. Tutustu valmennussääntöön TÄSTÄ LINKISTÄ.

 

Ilmoittautumisessa punaisella tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia täyttää. 

Valokuvauksesta: julkaisulupa seuran nettisivuilla tarkoittaa, että luistelijan ryhmästä otettu ryhmäkuva sekä luistelijan profiilikuva julkaistaan seuran nettisivuilla. Luistelijat, joilla on kuvan julkaisukielto, eivät voi osallistua seuran ryhmäkuvauksiin.

ILMOITTAUTUMINEN ALKUPOLUN RYHMIIN 2020-21

Täyttämällä alla olevan ilmoittautumislomakkeen luistelija hakee Keravan Luistinseuran jäsenyyttä ja oikeutta osallistua seuran valmennusryhmiin. 

Jäsenrekisterin tietoja käsitellään ja tallennetaan Keravan Luistinseuran Tietosuoja-käytänteen mukaisesti.
Tutustu tietosuoja-käytänteeseen: https://kels.seura.info/seura/tietosuoja/

Seuran säännöt löytyvät: https://kels.seura.info/seura/seuran-saannot/

Valmennussääntö löytyy: https://kels.seura.info/seura/valmennussaanto/

*
*
*
*
*
*

Luistelijan tiedot:

*
*
*
*
*
*
*
*

Huoltajan tiedot

Anna tähän huoltajan tiedot. Huoltaja toimii laskutusyhteyshenkilönä. 

*
*
*
*

Seuran jäsenrekisteriä pidetään yllä seuran kotisivuilla. Jäsenrekisteri on suojattu ja sijoitettu sellaiseen paikkaan, ettei asiaankuulumattomilla henkilöillä tai tahoilla ole sinne pääsyä. Jokaisella rekisteröidyllä henkilöllä (luistelija / alle 18-vuotiaan luistelijan huoltajat / muut seuran jäsenet) tulee olla henkilökohtainen tunnus jäsensivulle, jota kautta mm. omat rekisteritiedot on mahdollista tarkastaa ja päivittää. Tunnuksen luonti edellyttää henkilökohtaista sähköpostiosoitetta, joten esim. huoltajalla ja luistelijalla ei voi olla sama sähköpostiosoite.

Kotisivut / jäsensivut ovat seuran pääasiallinen tiedotuskanava. Lisäksi seura tiedottaa ja pitää yhteyttä jäseniinsä sähköpostitse jäsenrekisteriin ilmoitettuja sähköpostiosoitteita käyttäen.

*
*

Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton (STLL)  jäsenseurassa luistelevalla tulee olla joko harrastaja- tai kilpailupassi. Passeihin suositellaan yhdistettäväksi Pohjola Sporttiturva -vakuutus. Mikäli luistelijalla on oma tapaturmavakuutus, on varmistettava että siinä on urheilutapaturmakorvaavuusehto.  Luistelupassin ostamalla urheilija tai toimihenkilö sitoutuu noudattamaan Suomen Taitoluisteluliiton kilpailu- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta. 

Passin voi lunastaa kaudelle 2020-2021 alkaen 20.4.2020. 
Passi tulee olla hankittuna ja sen tiedot ilmoitettuna KeLS:lle ennen ensimmäistä harjoituskertaa. 

Lisätietoa lisensseistä STLL sivuilta: TÄSTÄ LINKISTÄ

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.