Katsomaan taitoluistelun SM-kisoja Vantaalle.

2.11.2017

Tänä vuonna taitoluistelun SM-kisat järjestetään Helsingin Luistelijoiden toimesta Vantaan Tikkurilassa Trio Areenalla 15.-17. joulukuuta 2017. Tuolloin ratkotaan vuoden 2018 Suomen mestaruudet.

Tuolloin ratkotaan vuoden 2018 Suomen mestaruudet.

KeLS:ä edustamassa tuossa kisassa on Valtter Virtanen SM-senioreissa ja Aaron Hirsimäki SM-junioreissa.

Lähdetään porukalla kannustamaan Valtter ja Aaron hyviin suorituksiin ja nauttimaan myös muiden luistelijoiden hyvistä suorituksista.

SM-kisoihin on seuratarjous, All event -lipuista saa kimppatilauksena alennusta 5 € aikuisten ja 2,50 € lasten lipuista.
Tällöin aikuisten all event -lipun hinnaksi tulee 20 € ja lasten (4–12 v.) 12,50 €

Jotta kimppatilaus toteutuu, tarvitaan 10 lipunostajaa.

Mikäli haluat tilata liput ennakkoon, niin käy jättämässä tilaus KeLS jäsensivuilla.
TÄSTÄ TILAUSLOMAKKEELLE

Tilaus on sitova ja liput luovutetaan maksua vastaan.

Tee tilaus 19.11. klo 18:00 mennessä.