KIITOS KISAN TALKOOLAISET!!!

24.10.2017

Kiitos KeLS kilpailutiimi!

2 kilpailtua lohkoa, 6 jaettua pokaalia, 57 kilpailijaa, 114 soitettua musiikkia, 114 videoitua suoritusta, 1026 juoksutettua pistelappua. Siinä viikonlopun valintakilpailuiden saldo numeroina.

Ja sen teitte mahdolliseksi Te, seuralaiset, jotka osoititte jälleen mitä todellinen talkoohenki on. Kaikki kilpailunjärjestelyihin osallistuneet, uudet ja kokeneet, vanhat ja nuoret, jopa te joilla ei enää ole suoraa kontaktia lajiin, mutta mielellänne tulitte pyynnöstä mukaan järjestelyihin. Ilman Teitä kilpailusta ei olisi tullut kilpailua. Monet kilpailut olemme järjestäneet ja lähes poikkeuksetta ne ovat sujuneet ongelmitta aikataulussa pysyen, ja niin tapahtui tälläkin kertaa. Tuomareilta järjestelyistä saatu kiittävä palaute lämmittää kilpailunjohtajaa, jaankin sen mielelläni teidän kanssanne.

Ja jos nyt ei päässyt osallistumaan kilpailutalkoisiin, niin toivottavasti sitten seuraavissa kilpailuissa.

Kiitokset vielä erikseen sponsoreillemme ja muille kilpailunjärjestämiseen liittyneille yrityksille: Hotelli Krapi, Kelloliike T. Soikkeli, K-Market Kalevantori ja Uudenmaan Herkku.

Kilpailunjohtaja Kari

Ps. Erityiskiitos EA osastolle joka parsi kasaan ainoan viikonlopun aikana loukkaantuneen, eli allekirjoittaneen. Se Nalle Puh laastari oli hieno :)